Welkom op de website van CreaPup!
Eerstvolgende workshops en cursussen vinden plaats vanaf september 2025. Informeer naar de mogelijkheden op maandag, dinsdag, vrijdag of zaterdag.

Gratis recepten vóór de Workshop

Niet alleen lezen, straks ook zelf aan de  bak!

Bak jij ook zo graag? Ik wel, hoor! Ik sta bekend als iemand die graag een beetje ‘aanbroddelt’ in de keuken – met meestal heerlijk resultaat. Onlangs werd ik daardoor gevraagd om na te denken over een bakworkshop. Natuurlijk sta ik daar voor open. Op 29 september geef ik daarom de Workshop Stroopwafelbakken. Om jullie alvast een beetje op te warmen, deel ik de komende periode af en toe een heerlijk recept, gratis. Zin om zelf mee te bakken? Houd deze site dan in de gaten...

Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijke, pure ingrediënten. Veel daarvan is gewoon in de supermarkt te koop. Voor andere producten - zoals meel, noten, zaden en pitten - ga ik naar de molen van Graan&Zo in Oud Alblas.
Je kunt de recepten downloaden in pdf door op de naam van het recept te klikken. Laat vooral weten wat je ervan vindt door een review te schrijven! Veel broddelplezier!

Vanillecaramelfudge 
Dit is zó lekker dat ik me genoodzaakt voelde om er zoveel mogelijk van uit te delen om te voorkomen dat we ze allemaal zelf op zouden smullen.... 


Anti-snaai notenkoek 
Deze koek kun je als ontbijt of lunch nuttigen, maar natuurlijk ook bij de koffie. Alhoewel... als je een plak van deze koek ophebt, hóef je niets meer bij je koffie, want dan voel je je nog steeds verzadigd...
Mooi meegenomen: de ingrediënten uit dit recept zijn FODMAP-dieet-proof.


Snoepcadeautjes
Niet bakken, wel zelf maken...
Heb jij dat ook, dat je merkt dat overal suiker in zit? Ikzelf vermijd het zoveel mogelijk, ook als ik de (klein)kinderen snoep geef. 
Om ze toch iets leuks en lekkers te kunnen bieden, heb ik snoepcadeautjes gemaakt. 


IJsjes
Nauwelijks ijsjes zonder toegevoegde suikers te krijgen in de winkel en dus... zelf aan de slag. Zo makkelijk om te maken, een kind kan bijna 'de was' doen....







Ietsepietsie gezondere boterkoek
Het recept van deze boterkoek is al dik 40 jaar jong en nog steeds erg lekker... Het leuke is: bij elke hap is mijn hartsvriendin erbij! De reden? Dat lees je als je het recept download... En vind je de boterkoek te veel om in één keer van te genieten? Dan vries je hem gewoon, in stukken gesneden, in, want dat kan prima. Hij wordt er zelfs nog iets smeuïger van.

Monchoutaart, maar dan anders...
Deze monchoutaart is net zo lekker als de 'originele' met een bodem van bastognekoeken, maar wel een stuk gezonder. Voordeel: hij vúlt niet alleen, maar vóedt ook nog eens...